Wednesday, 25 January 2012

mAmA oH MaMa....

msuk ary nih,da nk 4 ary mama x brckp ngn aku.. ape jer la salah aku kt dia?? besar sgt ke salah aku smpai mcm nih skali mama nk hukum aku?? even pon kalo mama x leh nk trme siapa diri aku skrng,jgn la wat aku mcm nih.. x cium bau syurga aku t.. aku x snggup ma.. ma,kalo ank mu nih de wt slh,ank mu mohon ampun dan maaf bnyk2.. bkn niat ku nk wt mama brkecil hati.. tp mama kne la pham knpa ank mu jd mcm nih.. jgn trlalu pndng buruk ma.. ank mu bukannye buat 1 bnde yg buruk.. bkn juga mngacau hidop org.. ank mu juz rsa bhgia n seronok lepas ape yg da jd sblum nih.. hidop ank mu skrng trlalu senang tanpa ada sbrg gngguan.. mama x rsa senang ke tengok ankmu rasa senang setiap kali..?? ma,maafkn aku ma.. ampunkn aku.. if 1 mse t aku nk berubah,aku akn berubah jgak ma.. mse 2 lmbat n cepat jerk.. huhu.. = sedih =

Sunday, 22 January 2012

h!nAkaH??

assalamualaikum...
ape mcm ary nih?? erm sblum 2 aku nk say Happy Chinese New Year la ea kt sume2 kaum cina at luar uhh..
erm so,cter aku pd kali nih psal penerimaan org tntng diriku.. hmm.. tah la.. aku pon x phm la ape yg org2 pk sal diri ku nih.. nk kate aku kaco org,aku x kaco pon.. aku juz jd spe diri aku yg sbnr.. 2 pon slh.. tp 2 la.. diorg seolah2 pndng kerek ngn aku.. trmasuk la fmly aku sndri.. hmm.. tah la.. diorg x phm npe aku jd cani.. sptutnye diorg sokong aku.. bknnyer perli2 aku.. iyalah.. aku tau ape yg aku buat nih slh dlm agama.. tp 2 bkn utk slamanye aku nk jd cani.. mybe 1 ary bler aty aku da trbkak nk brubah blek,aku akn brubah jgak.. da kalo diorg asik nk hina2 n perli2 aku.. smpai bler pon aku x kn berubah.. tah la.. kdng2 2,aku tnsion gak.. aku nk beli 2,slh.. aku nk beli,slh.. mcm mlm td,aku nk beli jam tgn.. mmang da bese,ape2 yg aku nk beli,aku akn refer kt mk aku dlu.. tp bler aku mnx pndpt,dier bole ckp, ' ai,ko da nk pkai jam tgn yg bsar2 plak ke?? ' pdhal,jam 2,x lah bsar mne pon.. pd aku,bese2 jer.. ade lg besa dri jam yg aku tnjuk 2.. da dier ckp cm 2.. aku tnjuk lak ade 1 jam yg aku brknan.. then dier ckp,' ko da x de jam laen ke nk pilih?? x nk la yg 2.. besar sgt la.. x mo,x mo.. cri yg laen ' lpas dier ckp cm 2,aku trus letak blek jam 2 n blah kt tmpat bpak aku tgh byr  duet2 beli brg dapo.. muke aku mmang tyme 2 ketat gler kot.. hmm.. tah la.. brsbab npe aku jd cani.. aku x mnx bnyak.. juz trme diri aku seadanya.. jgn hnya tau nk hina2 aku.. aku pon mnusia bese gak.. yg x lari dari lakukan kesalahan n kesilapan.. kalo btul la aku de wt slh,aku mnx maaf dari hujung rmbut,smpai la hujung kuku kaki mu.. huhu.. erm smpai kt cni jer la aku ngadu.. t kalo de cter laen,ku cter lg keyh..
bye sume.. - peace - assalamualaikum.. ^^

Friday, 13 January 2012

KiSaH KoLeJ..

assalamualaikum.. n salam sejahtera..
hehe.. diam x diam da 2 mnggu kolej bermula.. mcm2 yg trjadi mse 2.. mcm2 ragam.. n mcm2 feel.. haha.. dlm msa 2 mnggu nih gak,smua stdnt kne pre reg utk sbject yg akn diambil sem dpn.. aku pon kne pre reg.. tp 2 la.. bler aku tnye mis bper lg sbject aku trtnggal,mis ckp aku de lg 9 sbject trmsuk project.. sigh.. bdk2 aku yg laen da abez da tyme 2.. tp aku jer msih lg bljr2 kt c2.. kalo ekotkn,taun nih,taun akhr aku bljr.. tp bler da tngok sbject aku bnyk lg yg x amek,mybe lmbt lg bru aku abez bljr.. huhu.. ok!! ttup cter sal sbject2 nih.. skrng aku nk cter aktviti kolej lak.. wakaka.. smlm,sptutnye ade klas akaun.. tp tbe2 ade stdnt gtau,x de klas.. kitorg pon pe lg,g CP bantai maen boling.. kul 6 bru blek.. wakaka.. erm mne x nye,ary sabtu nih,kitorg de prlwnan boling under kolej.. dak2 nih pon ape lg,ajk aku maen skali la.. aku pon,da de yg ajk,ekot jer la.. kdng2 dok rmh,bosan gak.. ape slhnye kalo skali skle,ku kuar an.. nih dok rmh,asik nk on9 jer.. bosan doe.. lpas 2,aku dgr raye cina nih t,dak2 nih nk g Labuan lak.. tp x pasti g la.. sbb ade yg ajk g Kundasang lak.. tah mne 1 btul,aku pon x tau.. hoho.. aku ekot jer.. x bnyak bnyi.. hoho.. ok la.. ku x tau nk mngarot ape lg nih.. papehal,korg tolong la doakn kmenangan kitorg sok ea.. thnx all.. bye2.. muaxx..

Monday, 2 January 2012

hAppY NeW y3aR!!!!

assalamualaikum...
hohoho.. sory late update 1 ary sal epy new year.. ku trlupe nk update ler.. mne x lupenye,tgh sdap2 smbut epy new year n skali gus annvrsary cple ku yg ke 4 bln.. hehe.. mood tgh epy nih.. haha.. erm ku pon x tau nk update ape sal epy new year nih.. tp ape2 pon,SeLAmAT tAhUn BaRu wt seluruh dunia.. hope,azam korg taun nih trcapai dgn baik.. hmm.. azam aku taun nih??? hoho.. azam aku taun nih juz nk jd diri aku sebenar.. x mo hipokrit2 nih.. bknnye best jd org hipokrit.. plastik jer lbih.. hoho.. jgn terase ye spe yg rse diri dier hipokrit 2.. peace ^_^ v.. erm buat sygku,epy annversary kte yg ke 4 bln.. hope syg leh trme diri ku seadanya.. biar la ape pon org nk ckp sal kte,aku tetap syg ko.. ko la angel aku kt dlm aty nih.. hope,kte bole bljr dri kesilapan yg lepas n jgn ulanginye lg k.. mis u so much syg.. luv u more.. wlau ape pon yg akn trjadi,kte akn tetap sme2 harunginye x kre la sma ada susah or senang.. even pon,kalo kte x dpt nk brsma lg,hope ko jmpe la org yg lg baek dari aku 1 ary t.. aku tetap doakn yg trbaekk utk ko.. aku syg ko ketat2.. SENGAL SAYANG SENGET 4 EVER....!!!! :) epy new year syg!!!!