Thursday, 26 April 2012

BeRDuA b3RsaTu..~

kenapa cinta kita..
selalu saja diduga..
bagai ada x merestu..
kita berdua bersatu..
atau mungkin kau dan aku..
ditakdir untuk berpisah..
walaupun melawan arus..
kita berdua bersatu..
seringkali ku menduga..
patah tumbuh hilang berganti..
tetapiku tidak mahu...
cinta selain darimu...
jika denganmu salah..
ku tak mahu yang benar..
jika denganmu rebah
biar lah ku tercalar..
walau dilanda badai
ku sanggup kerna ku mampu..
kita berdua bersatu...
jika denganmu kabur..
ku tak mahu yang jelas..
jika denganmu hanyut...
biarlah aku lemas..
walau dilanda ribut
ku sanggup kerna ku mampu..
kita berdua bersatu.. ^^ v

Tuesday, 24 April 2012

LuAhAn hAT!...

assalamualaikum... lame suda aku x update blog aku kn.. ade la dkat2 4 bln da... hoho... da x tau nk tulis ape daa.. kalo ade pon,aku lupenk update.. hehe... erm ary nih,aku nk post cter bru lak.. kisah luahan aty aku kt smeone special.. tramat2 special.. :)

hmm~ aku pon x tau nk wtpe.. tbe2,aku rse mcm nk luahkn psaan lak mlm nih.. wlaupon dier x tau aku nk luahkn psaan nih utk gtau isi aty aku yg sbnr kt dier.. tp aku arap 1 ary t,dier bnar2 tau yg aku btol2 syg n cinta kt dier..

Erm tah mcmane,aku leh trpk kt dier... aku rndu kt dier... sgt2 rndu.. slme 7 bln cple,aku x pnah jmpe ngn dier... nk tngok gmbr pon,dier mcm nk x nk jer kasi.. x pe la.. aku pham.. mybe dier malu kot.. :) n bru 2 mnggu lpas dier bg gmbr dier kt aku.. 2 pon lpas 7 bln cple n de first pic dier bg kt aku lpas aku asek2 mnx gmbr dier suh sent kt aku.... hmm.. x pe la.. nk wt mcmane kn,.. da org dier jnis yg pmlu.. sbr jer la... syg,aku tau yg kte da sme.. sme2 penk.. sme2 nk tnjuk spe lg " bro ".. aku x kesah syg.. kalo ko nk aku blek jd ladies,bole... aku bole buat... aslkn ko puas aty dgn aku.. aslkn ko tau yg aku syg n cnta kt ko spnuh aty aku.. hmm.. tah la syg... aku rse yg kte da mkin jauh da.. lg dekat aku nk blek smnnjung n nk jmpe ngn ko,lg jauh aku rse ko dari aku.. aku sdih.. btul2 sdih.. :'( ary2 gado psal bnde yg x psti.. bnde kcik pon kdng2 kte leh gado.. aku da x tau nk buat ape lg da... tp 1 jer syg,aku brsyukur dpt knal ngn ko.. aku epy.. aku gmbre wlaupon kdng2 aku bnyk trluka n kcik aty ngn ko.. tp aku tau.. mybe ko x sngje nk buat aku mcm 2.. aku pham.. aku sbar lyn kerenah ko yg kdng2 mcm bdk kecik 2.. cumel sgt syg... ko mnje sgt... ilang kjap ke'penk'an ko 2... :) hehe... aku syg sgt kt ko syg... srius aku x leh ilang ko.. aku x mmpu ilang ko.. x tau la mcmane aku bler x de ko.. huhu.. ko ibrat nyawa aku.. ko ibarat jntung aku.. kalo jntung aku brhnti brdegup,mati la aku.. sme jgak cm ko.. kalo ko x de dari idop aku,musnah la idop aku.. aku amat prlukan ko dcc aku.. ko la racun dan ko la pnwar sgle kskitan..:) erm ok la syg.. aku da x tau nk mngarot ape lg da... btw,thnx sbb sudi dgr luahan aty aku yg x brape nih...:) thnx syg.. syg,aku nk gtau ko nih.. AKU SAYANGKN KO SEPENUH ATY HATI AKU.. KO YG PERTAMA DAN YANG TERAKHIR DALAM HATI AKU.. TIADA YANG KEDUA MAHUPUN KETIGA.. :) AKU SYGKN KO SGT2... SGT2 SYG..

utk ko: nur syafina c pnda cumel bulat2,my pnda boo,c senget,popo,bdk mnje ksygn cyg dll.. iklas dari aty ku Zack Zackery :) toink.. toink.. ^^ hoho..

Zack..